Medlemskaber

Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os med adgang til ubegrænset træning afhængig af, om du ønsker at styrke- eller holdtræne. Medbring gerne dit sygesikringsbevis, når du skal oprettes som nyt medlem.

Priser – DIBS

Medlemskab Pris
DIBS Kids (under 16 år) kr. 149,-
DIBS kun holdtræning kr. 199,-
DIBS Ældresagen kr. 199,-
DIBS Pensionist kr. 199,-
DIBS Basis uden hold
kr. 199,-
DIBS Basis med hold kr. 249,-
DIBS Danmarkskort kr. 269,-

Pris – kontant

Medlemskab Pris
1 dags træning kr. 50,-
1 uge træning med hold kr. 150,-
1 mdr. træning uden hold kr. 249,-
1 mdr. træning med hold kr. 385,-
3 mdr. træning uden hold kr. 650,-
3 mdr. træning med hold kr. 800,-
12 mdr. træning med hold kr. 2.800,-

Pris – klippekort

Medlemskab Pris
Klippekort til hold m. 11 klip kr. 399,-


Øvrige priser:
Programlægning; kr. 0,-
Program opfølgning; kr. 0,-
Oprettelsesgebyr; kr.149,-

Betaling via MobilePay

I Sport og Fitness Kjellerup modtager vi IKKE kontanter i centeret – dog tilbyder vi betaling via MobilePay.

Køb dit medlemskab online her

Junior tilbud

*Juniortilbud er til børn/unge under 16 år, hvor blot 1 af forældrene træner hos os. Hvis ikke de gør det vil prisen være som normal ”Fri Fitness”. Tilbuddet gælder mellem 8.00-19.00 i hverdage og til kl. 16.00 i weekenden af sikkerhedsårsager.

Unge/børn under 14 år

Såfremt du er under 14 år, ser vi gerne, at du træner i følgeskab med en voksen. Er du over 14 år, vurderer vi, at du kan træne på egen hånd – dog kræver vi en underskrift fra dine forældre, som accept af, at du tegner et medlemskab hos os.

Berosættelse

Berostilling kan kun ske såfremt du har et PBS-medlemskab og koster 50 kr. Du kan sætte dit medlemskab i bero i minimum 14 dage og op til 1 år. Berostilling kan kun ske fremadrettet og virker ikke med tilbagevirkende kraft. Du kan ikke berosætte dit medlemskab i bindingsperioden – dvs. mens du venter på at dit medlemskab afsluttes. Modregningen i dit medlemskab grundet berosætning sker med en forsinkelse på op til indeværende måned plus én måned. Berostilling kan ikke aftales mundtligt, men foretages på et af følgende to måder:

1. Berosætning kan ske online via www.kjellerup.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Pause medlemskab”. Login for at pause dit medlemskab. Du kan berosætte dig i minimum 14 dage og op til 3 mdr. af gangen online. Ønsker du, at berosætte dig yderligere, henviser vi til punkt 2.

2. Berosætning skal ske via e-mail til kjellerup@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer, samt en opstartsdato og slutdato for ferieperioden. Vi bekræfter din berosætning med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse, så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse. 

Opsigelse

Kontante medlemskaber kan ikke afbrydes i den aftalte periode. Bindingsperioden for et PBS eller DIBS-medlemskab ved udmeldelse er altid indeværende måned plus én måned. Udmeldelse mht. et PBS eller DIBS-medlemskab kan IKKE ske mundtligt, men foretages på et af følgende to måder:

1. Udmeldelse online via www.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Opsig medlemskab”. Login med dine medlems oplysninger, for at opsige dit medlemskab – se §1b under “medlemsvilkår” i menuen. 

2. Udmeldelse via mail til kjellerup@sportogfitness.dk. Vi bekræfter din udmeldelse med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse mht. din mail – så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse.

DIBS gebyr

Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,86 kr. på alle medlemskaber i Sport og Fitness kæden.